In English På Dansk

Frederik Munk Larsen (f. 1974) er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, på Hochschule für Musik, Köln samt i Barcelona og har studeret ved docent Erling Møldrup, Professor Roberto Aussel og Professor Alex Garrobé.

I 2001 debuterede han fra solistklassen og modtog for sit spil anmelderroser som: „Dynamisk og formfuldendt“ (Berlingske-tidende), „Smeltende guitarspil“ (Politiken) og „Naturlig autoritet“ (Jyllandsposten).

Siden har FML slået sit navn fast på den klassiske musikscene ved koncerter Danmark, USA, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritanien, Spanien, Argentina og Chile – som solist og som kammermusiker. Han er prisvinder i flere væsentlige musikkonkurrencer, og modtager af en stribe legater.

Både den gamle og den helt unge musik interesserer ham og han har uropført eller deltaget i uropførelsen af mere end 80 værker. Han samarbejder med sangere som Peter Lodahl (tenor), Laura Flensted-Jensen (sopran)og Gitta Mari-Sjöberg. Han er medstifter af den prisvindende trio Voz Nueva og medlem af det nyskabende musiker og kunstfællesskab Scenatet

Siden 2002 underviser han i guitar på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.